Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Dünyayı Değiştiren 26 Satır Kod
ESKİ LAN PARTİLERİ
Doom, Quake, Unreal Tournament, Halo, tüm geceler ve abur cubur; bu resimlerdeki enerjiyi neredeyse hissedebiliyorsunuz!
Popüler bir podcast yayıncısının yarattığı yeni kitap, her sayfasında güçlü dozda nostalji barındırıyor. ‘LAN Partisi’ fotoğraf kitabı, 90’ların sonu ve 2000’lerin başındaki çok oyunculu oyun kültürünün anılarını geri getirecek. 2000’li yılların başındaki çok oyunculu oyunların ve teknolojinin neden en iyi olduğunu gösteren bir fotoğraf arşivi. Sadece şu ana resme bakın ve bana şimdiden nostaljik hissetmediğinizi söyleyin!
Kitap, arkadaşlarla takılmanın, birisinin maça çıkacağını umarak takıntılı bir şekilde Steam veya Discord durumunu kontrol etmek anlamına gelmediği anıları geri getirecek. Ve bir oyunu veya bir oyunu bir arkadaşınızla paylaşmak, fiziksel olarak bir kopyasını diske yazmak ve onu evlerine götürmek anlamına geliyordu. Blockbuster tarzı kiralamanın geri dönüş yapmasına şaşmamalı!
“O zamanlar (90’ların sonu, 2000’lerin başı) sosyal medya öncesi dönemdi. Artık blogların ve forumların dönemi. Aslında hiç kimsenin 7/24 erişimi yoktu. Yani yüksek hızlı internet almaya başlasak da orası hayatınızın başka bir parçası olmaktan ziyade hâlâ gittiğiniz bir yerdi. Ve dünyanın diğer yerlerindeki insanlarla bağlantı kurma hissi çok güzeldi. Bu henüz hafife alınan bir şey değildi” diyor yazar ve oyun geliştiricisi Merritt K.
“Teknolojiyle ilişkimiz konusunda büyük ölçüde kontrolümüzü kaybettiğimizi düşünüyorum. Aynı zamanda çok fazla mahremiyet kaybettik. Keşfetme hissi daha az çünkü dışarıda o kadar da fazla şey yok,” dedi bu fotoğraf kitabının yazarı ve eminim çoğumuz bu konuda yankı uyandırabilir.
Yorum Yaz