Geçtiğimiz yıl boyunca Pixel Watch 2’yi ara ara kullandıktan sonra, kendimi her zaman Galaxy Watch 6 Classic’e geri dönerken buldum. Bu yıl Pixel Watch 3 ile aynı şeyin olacağını ve sonunda Galaxy Watch 7’ye geri döneceğimi kesin olarak düşünmüştüm. Sonuçta, Samsung’un akıllı saatleri genellikle kişisel favorimdi. Şaşırtıcı bir şekilde, bunun olacağını sanmıyorum. Google sonunda günlük kullanım için kullanmaya devam etmek istediğim bir akıllı saat üretti.
Pixel Watch 3’ün mükemmel olduğunu düşünmesem de , hiçbir şey mükemmel değildir, Google bu sefer mükemmelliğe çok daha yakınlaştı, öyle ki Pixel Watch 3’ün şirket için gerçek bir başarı olduğunu düşünüyorum. Peki selefine kıyasla nasıl? Zaten bir Pixel Watch 2’niz veya bu yıl veya geçen yıl Samsung’un saatlerinden birine sahipseniz bu adımı atmaya değer mi? 349,99$’lık bir temel maliyetle , Pixel Watch 3’ün zor kazandığınız parayı hak ettiğinden emin olmak isteyeceksiniz. Hadi cihaza daha yakından bakalım ve paranızı harcamaya değer olup olmadığına bakalım.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Donanım ve Tasarım
Genel tasarıma gelince, Google’ın Pixel Watch akıllı saatleri yıldan yıla değişmedi. Bu yıl da durum aynı. Pixel Watch 3, yanlardan akan bir ekrana sahip aynı yuvarlak saat kasasına sahip. Google, orijinal Pixel Watch ile saat kasasının tasarımına ilham kaynağının su damlaları olduğunu söyledi ve şu anda üçüncü nesil saatler olan bu tasarıma sadık kaldı.
Ancak bu düşündüğünüzden çok daha az tuhaf. Apple dokuz nesil akıllı saat çıkardı ve Apple Watch Ultra hariç, Apple Watch’un her yinelemesi tamamen aynı görünüyordu. Samsung’un Galaxy Watch akıllı saatleri de bunu yaptı. Standart Galaxy Watch modellerinde yıldan yıla çok az tasarım değişikliği oldu, hatta hiç olmadı.
Kısacası, Pixel Watch 3 tasarımı genel tasarım düşünüldüğünde pek değişmedi ve bu benim için gayet iyi. Çünkü gerçekten güzel görünümlü bir akıllı saat. Elbette tasarımda bazı değişiklikler var. Bu seferki daha büyük ekran seçeneği gibi. Ve dürüst olmak gerekirse, Pixel Watch serisi bundan dolayı daha iyi. Bu yüzden Google’ın bundan sonra bu değişikliğe sadık kalmasını umuyoruz.
Bu yıl Google donanımda birkaç ayarlama yaptı ama yine de burada gerçekten önemli bir şey yok. İki yıldır sunduğu standart 41 mm’ye ek olarak saatin daha büyük 45 mm seçeneği var. Google ayrıca renk kombinasyonlarını da değiştirdi. Hazel kayışıyla uyumlu Matte Hazel 45 mm saate sahip oldum ve bir süredir her gün ona baktıktan sonra, bu rengi gerçekten sevdiğimi söylemeliyim. Teknolojideki parlak yüzeylerden hoşlanmıyorum, bu yüzden Hazel modelindeki mat yüzey tam bana göre.
Bant sistemi de hiç değişmedi ve her zaman olduğu gibi yerinde sabitleniyor. Bantları da aynı şekilde çıkarıyorsunuz. Pixel Watch’un ilk versiyonundan beri pek fazla şikayetim olmadı, Galaxy Watch serisindeki gibi dönen bir çerçeve yerine dokunsal tepeyi kullanması dışında, ancak tüm kartları masaya koyduğumda, bant takma sistemini giderek daha az beğeniyorum.
Peki Ya Kordon Kilit Sistemi?
Bandı takmak çoğunlukla iyi, ancak onu çıkarmaya çalıştığımda her zaman çıkarmakta zorlanıyorum. Ve bu sorunu yaşayan tek kişinin ben olmadığımı biliyorum. Google’ın farklı bir şey yapma ve bu mekanizmaya nispeten iyi bir yaklaşım getirme çabalarını takdir edebiliyorum. Ancak, Samsung’un kilitleme pimlerine sahip tek düğmeli sistemi kadar kullanımı kolay değil.
Bunun geliştirilebileceğini düşündüğüm çok küçük bir donanım ve tasarım ayrıntısı olduğunu vurgulamak istiyorum, ancak hiçbir şekilde saati kullanmayı bırakmamı istemiyor. Sadece bantları çok sık değiştirmeyeceğim, hatta hiç değiştirmeyeceğim.
Bantlardan bahsetmişken, bunlar bir kez daha Pixel Watch 2 ile aldığınızla aynıdır. Sonsuz halka tutturucuyu kullanan “yumuşak dokunuşlu kaplamalı floroelastomer” bir malzeme. Bununla birlikte, aralarında geçiş yapmak için ek stiller istiyorsanız veya saatle birlikte gelen Active Band’i pek beğenmiyorsanız, başka bant türleri seçebilirsiniz.
Hem dokunsal taç hem de yan düğme burada da yine değişmemiş, ancak görebileceğiniz gibi bu, tasarım ve donanımı tanımlarken hızla tema haline geldi. Çünkü bozulmadıysa, tamir etmeyin. Yonga seti bile Snapdragon Wear 5100 ile çalıştığı için aynı kalmış. Daha önce kısaca değindiğim gibi, diğer her şey neredeyse aynı kalsa bile birkaç donanım değişikliği var.
Bunlar yeni ekranlarla geliyor ve bu sadece boyutla ilgili değil. Piller de iyileştirildi. Günün sonunda, tasarım sağlam ve her zaman sağlam oldu. Ve şimdi daha büyük bir ekran seçeneği olduğuna göre, Google’ın Pixel Watch serisinin görünümünü iyileştirmek için yapabileceği pek bir şey kalmadı.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Ekran
Bu, bu yıl saate yapılan en büyük (kasıtlı olmayan) değişikliklerden biri. Öncelikle en belirgin olana bakalım, ekran artık daha büyük. En azından, 45 mm boyut seçeneğini seçerseniz. Ve yapmalısınız. Daha büyük bir ekrana sahip olmak, bilgileri görme ve kullanıcı arayüzüyle etkileşim kurma konusunda gerçekten fark yaratıyor.
Pixel Watch 2’yi kullandığım zamana göre her şey çok daha az sıkışık hissettiriyor. Bunun bir kısmı Samsung’un ürettiği gibi daha büyük akıllı saatler kullanmaya alışmış olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Neredeyse bir kez daha büyük seçeneğim oldu. Yine de Google’ın daha büyük bir model yapma ve kullanıcılara istediklerini seçme şansı verme kararı akıllıca bir hareketti.
Yeni daha büyük 45 mm boyutuna ek olarak, Pixel Watch 3 bu yıl yeni bir ekran türü kullanıyor. Geçtiğimiz yılki Pixel Watch 2’deki AMOLED ekran yerine, Pixel Watch 3 Google’ın yeni Actua Display teknolojisini kullanıyor. Bu değişikliğin bir parçası olarak, her iki saat boyutundaki ekranlar daha küçük çerçevelere sahip. Yani 41 mm bile, kullanılabilir ekran alanı açısından düşündüğünüzde, teknik olarak geçen yıla göre daha büyük bir ekrana sahip. Bu değişikliğin daha önemli faktörü, ekranın bu yıl çok daha parlak olması.
Pixel Watch 2 ile ekranın maksimum parlaklığı 1.000 nit idi. Bu gerçekten iyi çünkü kullanım sürem boyunca pek sorun yaşamadım. Ancak Pixel Watch 3 ekranının maksimum parlaklığı 2.000 nit. Geçen yılki modelin parlaklığının iki katı. Tekrar ediyorum, Pixel Watch 2’de parlaklıkla ilgili hiçbir zaman sorun yaşamadım. Bununla birlikte, Pixel Watch 3 ile arasındaki belirgin farkı fark ediyorum ve çok beğeniyorum. Doğrudan güneş ışığında her şeyi görmek çok daha kolay.
Şimdi, ekranın en yüksek parlaklığa ulaştığını hiç sanmıyorum, bu iyi. Asıl mesele, en başından itibaren daha parlak olması ve bunun Google’ın yapabileceği en önemli iyileştirmelerden biri olduğunu düşünüyorum. Uzun lafın kısası, ekran mükemmel. 45 mm boyutuyla, hem daha büyük hem de daha parlak ve netlikte hafif bir iyileştirme var. Dokunmatik tepkisi de iyi görünüyor, bu yüzden orada da şikayet edilecek bir şey yok.
Dayanıklılık açısından, ekran Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Yani güçlü, ancak çok fazla çarpılırsa şekli bazı sorunlara yol açabilir. Bu yüzden her zaman olduğu gibi, kullanıcıların yanlışlıkla (veya bilerek) saati bir şeye çarpmaktan kaçınmalarını öneririm.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Performans
Google’ın Pixel Watch 3 için yonga seti geçen yılki modelden değiştirilmemiş olsa da, performans eskisinden biraz daha hızlı hissettiriyor. Öte yandan, Pixel Watch 2’de performans konusunda gerçek bir şikayetim yoktu, bu yüzden bu sefer de herhangi bir sorun olacağını beklemiyordum.
Daha hızlı performansın bir kısmı şüphesiz Wear OS 5’in dahil edilmesinden kaynaklanıyor. Çoğu durumda, kullanıcı arayüzünün bazı bölümleriyle etkileşime girdikten sonra herhangi bir takılma veya aksama yaşamadım. Ekrandan ekrana kaydırma hoş ve akıcıydı ve uygulamaları başlatmak veya bildirimleri açmak aynıydı. Biraz yavaşlık fark ettiğim tek zaman, PIN girerek saati açmaya gittiğim zamandı. Hemen hemen her senaryoda mükemmel bir şekilde iyiydi.
Bazen PIN kodunu girdikten sonra ana ekrana ulaşmak fazladan bir saniye alırdı. Dürüst olmak gerekirse, bu muhtemelen performansın nasıl gerçekleştiğine dair en iyi senaryodur, hiçbir gerçek sorun olmaması dışında. Bu yüzden saatin performansından oldukça memnunum. Sanırım onu alan çoğu kullanıcı da öyle olacaktır.
Deneyiminiz kullandığınız uygulamalara göre değişebilse de, ara sıra daha yavaş bir kilit açma dışında saatin olağanüstü performans göstermediği bir şeye henüz rastlamadım. Bunu düşündüğünüzde, birkaç yıldan daha önceki Wear OS saatlerinin performansı düşünüldüğünde bu oldukça büyük bir başarı. Yavaşlardı ve genel olarak kullanımı eğlenceli değildi. Bu yüzden Tizen’den Wear OS’ye geçtikten sonra bile çoğunlukla Samsung’un seçeneklerine sadık kaldım.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Pil Ömrü ve Şarj
Sanırım Pixel Watch 3’teki en sevdiğim şey bu. Pil ömrü, Wear OS akıllı saat kullanan kullanıcılar için uzun zamandır bir çekişme noktası olmuştur. Ve özellikle Pixel Watch, çoğu seçenekten daha iyi olsa da, hiçbir zaman harika olmamıştır. Benim için gerçekten komik olan şey bu. Google, Pixel Watch 3’ün hala “24+ saatlik pil ömrü” ile geldiğini söylüyor ve buna rağmen, bana 24 saatten fazla dayanıyor. Kabul ediyorum, akıllı saatlerimi muhtemelen çoğu kullanıcıdan biraz farklı kullanıyorum.
Gün boyu saat takmıyorum ve uyurken takmak için geceleri takmayı sık sık unutuyorum. Ancak ekran parlaklığını maksimum seviyede tutuyorum ve Pixel Watch 3 ile Always-On-Display özelliğini tüm zaman boyunca etkin bıraktım. Bu incelemeyi yazdığım sırada, saati şarjdan çıkardığım üçüncü gündü ve üst üste iki gece yatağa takmıştım. Günün çoğunda takmıştım. Pil yaklaşık 11’de %39’daydı ve sabah 7 civarında kalkmıştım ve saatle yeterince etkileşime girdim ki benim için Galaxy Watch 7’yi geride bıraktı.
Bence bu oldukça iyi. Ayrıca Google’ın bu yıl pil ömrü konusunda gerçekten oyununu bir üst seviyeye taşıdığının kesin bir göstergesi. Pixel Watch 2 bana asla bu kadar uzun süre dayanmazdı ve şüphesiz bu zamana kadar şarj edilmesi gerekirdi. Şarj cihazından çıkarıldıktan sonraki dördüncü günde saati şarj etmem gerekeceğinden şüpheleniyorum. Ve eğer bu durum saatle geçirdiğim süre boyunca devam ederse, bu pilin ne kadar dayandığı konusunda benden hiçbir şikayet duymayacaksınız. Şimdiye kadar her şey yolunda. Ve dürüst olmak gerekirse işlerin daha da kötüye gideceğini düşünmüyorum.
Sonunda Google bize pil ömrü konusunda az vaatte bulunup çok şey sunan bir akıllı saat verdi ve bundan daha mutlu olamazdım. Kesin bir rakam olarak, saati daha tutarlı bir şekilde kullanırken iki tam gün kullanım elde edebildim ve saati normalde kullandığım gibi kullandığımda ortalama dört gün. Bu da günün yaklaşık yarısını bileğimde, yarısını da boşta geçirdiğim anlamına geliyor, tabii bütün gün evden çıkmadığım sürece.
Şarj etme
Şarj konusunda pek bir değişiklik fark etmedim. Hala Pixel Watch 2 kadar hızlı şarj oluyor, ancak bu yıl 45 mm’lik Pixel Watch 3’ün daha büyük bir pili olduğu için biraz daha uzun sürdü. Saati yaklaşık %1’den %100’e kadar şarj etmem bir saatten biraz fazla sürdü. Yine de tekrarlamak istiyorum ki genellikle tüm gün saat takmıyorum ve tüm gün boyunca kullanmıyorum.
Yani onu taktığım yerde günün yaklaşık yarısı kadar kullandığımda, şarja takmak için sadece 30 dakika harcamam gerekti ve şarjı tekrar doldu. Ve bu, kalktığımda şarja takmam ve duş alıp bir fincan kahve yapmam bittiğinde tekrar şarja takmam için fazlasıyla yeterli bir zaman. Saatinizi aynı şekilde kullanırsanız, şarj döngüleri sırasında çok uzun süre beklemeniz gerekmez. Şarj etmeden önce tamamen boşaltsanız bile, tam bir pil elde etmek için yine de sadece bir saatten biraz fazla zamana bakıyorsunuz.
Benim için bu yaklaşık 79 dakikaydı, bu da Google’ın 45 mm modelinde %100 şarj için iddia ettiği süreye yakın. Yani evden çıkmadan önce bundan daha fazla zamanınız olduğunda şarja takmaya hazır olmanız yeterli ve hazır olursunuz.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Yazılım
Yazılım, Wear OS 5’in dahil edilmesi nedeniyle geçen yılki Pixel Watch 2 ile karşılaştırıldığında bu yıl Pixel Watch 3’te yine büyük bir değişiklik. Yani hem değişiklikler açısından fark edilmesi daha zor olan küçük nüanslar hem de daha belirgin güncellemeler var.
Bu değişikliklerden biri yeni saat yüzlerinin eklenmesi ve bunun üzerine tamamen yeni bir saat yüzü protokolü. Ne yazık ki bu, Google’ın yeni “Saat Yüzü Biçimi” protokolünü kullanacak şekilde güncellenmedikçe, geçmiş Wear OS saatlerinde kullanmış olabileceğiniz eski saat yüzlerinden hiçbirini kullanamayacağınız anlamına geliyor.
Benim için bu gayet iyi, çünkü Pixel Watch 3’e önceden yüklenmiş hisse senedi opsiyonlarından birine oldukça aşık oldum. Kullandığımın adı ‘Active’ ve üzerinde çok fazla bilgi görüntülendiği için onu seviyorum. Bana bir bakışta görebileceğim bir ton veri sağlıyor. Değiştirilebilir toplam dokuz komplikasyon barındırıyor. Yani hemen, önce bir uygulama başlatmanıza gerek kalmadan her türlü veriye erişebiliyorsunuz. Ve bu komplikasyonları değiştirerek özelleştirebilmeniz bunu daha da iyi hale getiriyor.
Adım sayımı, kalori yakımımı, kalp atış hızımı veya hava durumunu kontrol etmek istediğimde, hepsi saat yüzünde sorunsuz görünüyor. Ayrıca, kat ettiğim mil sayısı ve tırmandığım kat sayısıyla ilgili de sorunlar yaşıyorum. Şimdi, bunların hepsini her gün kullanmıyorum ve bazı günler nadiren hiçbiri kullanılıyor veya çok fazla etkileşime girilmiyor. Ancak orada olmaları güzel çünkü istersem bunları kullanabiliyor ve etkileşime girebiliyorum. Ve bunu yapmak için önce bir uygulama başlatmam gerekmiyor.
Bununla birlikte, bu komplikasyonlara dokunmak teknik olarak bir uygulamayı başlatır. Önce uygulamayı başlatmanız ve sonra onu aramanız yerine, sizi doğrudan uygulama içindeki o bilgiye götürür. Çok daha kullanışlıdır.
Ayrıca saati Google TV uzaktan kumandası olarak kullanma seçeneği de var, bu da bir Google TV cihazınız veya işletim sistemi yerleşik bir TV’niz varsa kullanışlı. Bunlardan hiçbirine sahip değilim, bu yüzden bunu hiç test edemedim. Ancak sahip olanlar için süper kullanışlı bir özellik olduğunu düşünüyorum. Bu yıl yazılımla gelen bir diğer yenilik de Google’ın yeni Morning Brief’i.
Bu özelliği oldukça beğeniyorum ve sabah uyanıp güne başlarken Sabah Özeti’ne göz atmak ve ne kadar iyi uyuduğumu ve ardından havanın nasıl olacağını görmek güzel. Sabah Özeti ayrıca Hazırlık Puanınız gibi şeyleri de gösteriyor ancak bunu inceleme süresine göre düzgün bir şekilde test edemedim çünkü saati üst üste tam 7 gün boyunca yatağa takmanız gerekiyor. Yatarken saati takmayı sıklıkla unutuyorum çünkü hiç takmamaya alışmışım. Bu nedenle, bu inceleme, Hazırlık Puanı hakkında bilgi eklemek için bu süre gereksinimini karşıladığımda güncellenecek.
Otomatik Yatma Zamanı Modu
Bu, Pixel Watch 3’ün bayıldığım bir diğer harika özelliği. Bu noktada defalarca söylediğim gibi, akıllı saatimi yatağa girerken takmayı sevmiyorum. Ancak taktığımda, isteyeceğim son şey telefonumdan sürekli bildirim almak. Çoğu durumda, gecenin bir yarısı telefonumun vızıldamasıyla uyanmam. Ancak, bileğimde bir saat olması beni kesinlikle bir veya iki kez uyandırmıştır çünkü Yatak Zamanı Modunu açmayı her zaman hatırlayamıyorum.
Şimdi, hatırlamak zorunda değilim. Otomatik Yatma Zamanı Modu, söylediği şeyi yapar. Saat uykuya daldığımı algıladığında otomatik olarak Yatma Zamanı Modunu etkinleştirir, böylece rahatsız edilmem. Bu kesinlikle harika ve bu özelliğe sahip olmayan bir akıllı saate geri dönmek istediğimi sanmıyorum. Bu, yapılacaklar listemden işaretleyebileceğim bir şey daha çünkü saat bunu benim için halledecek. En iyi olası kullanıcı deneyimi için tamamlamam gereken bir sürü görev içeren başka bir teknoloji parçası istemiyorum.
Akıllı saatimin hayatımı iyileştirmesini istiyorum, daha karmaşık hale getirmesini değil. Ve özellikle bu özelliğin bunu kolaylaştırmaya gerçekten yardımcı olduğunu düşünüyorum. Bir Pixel Watch 3 almayı ve takip ve Hazırlık Puanı özellikleri için uyurken takmayı planlıyorsanız, kesinlikle Otomatik Uyku Modu’nu etkinleştirin, pişman olmayacaksınız.
Google Pixel Watch 3 İncelemesi: Fitness
Pixel Watch 3’teki fitness özelliklerinin çoğu Pixel Watch 2 kullanıcılarına tanıdık gelecektir ancak dikkat çekmeye değer bazı değişiklikler var. Başlangıç olarak, Google koşucular için kullanılabilirliği, bu saati koşu takibi için kullanmayı daha keyifli hale getirecek bazı gelişmiş özelliklerle geliştirdi. Bence buradaki önemli şeyler, saatte çeşitli ölçümler ve ulaşmaya çalıştığınız hedeflerle özelleştirilmiş bir koşu oluşturma yeteneği ve koşarken gerçek zamanlı rehberlik alma yeteneği.
Gelişmiş koşu özellikleri
Şimdi, ben bir koşucu değilim ama ara sıra yürüyüşe çıkıyorum çünkü bir tür egzersize ihtiyacım var. Bununla birlikte, bu özellikleri potansiyel olarak pek kullanmadığımdan eminim. Gelişmiş koşu özellikleri yürüyüş aktivitesi için pek işe yaramıyor ama nasıl olduğunu ve bu özelliği kullanmayı seçerseniz neye erişebileceğinizi görmek için bir koşu oluşturmayı denedim.
Oldukça iyi bir özelleştirme miktarına sahipsiniz ve mesafe gibi bir aralık türü ekleyerek başlayabilir, bu aralığı ayarlayabilir (ben 2 mil seçtim) ve ardından isterseniz dinlenme süresi ve ısınma süresi gibi daha fazla aralık eklemek için bir sonraki ekranda “+” düğmesine basabilirsiniz. Ayrıca hedef kalp atış hızı bölgesi ve en hızlı veya en yavaş zamanlar için mevcut temponuz gibi ek aralıklar da ekleyebilirsiniz. Böylece işleri istediğiniz kadar karmaşık veya basit hale getirebilirsiniz.
Tüm bunlar, isterseniz Fitbit uygulamasından telefonunuzdan da yapılabilir, ancak her şeyi saatten yapmak çok daha rahattır. Özellikle dışarıda olduğunuzda ve koşunuza başlamak üzereyken her şeyi ayarlıyorsanız. Ayrıca, Pixel Watch 3’ün LTE modeline sahipseniz, telefonunuzu evde bırakabilir ve bu özelliği tam olarak kullanabilirsiniz.
Gerçek zamanlı rehberlik de kullanışlı olabilir çünkü saat yalnızca bir aralığı tamamladığınızda sizi sesli olarak uyarmakla kalmaz, aynı zamanda bir aralığı tamamladığınızda ve bir sonrakine geçmeniz gerektiğinde size dokunsal geri bildirim de verebilir. Bu sayede, zamanı gelmediği sürece saatinize bakmanız gerekmez. Bu, odak noktanızı bozmadan saat ekranınıza değil, koşunuza odaklanabileceğiniz anlamına gelir.
Genel olarak, kullanıcıların bu saati fitness aktiviteleri için kullanırken gerçekten sevecekleri faydalı geliştirmeler olduğunu düşünüyorum. Tüm bunlara ek olarak, antrenmanlarınızı duraklatmak için yan düğmeye basabilir ve ardından devam ettirmek için tekrar basabilirsiniz. Ve antrenmanınız sırasında ekranda sola kaydırırsanız, bir şarkıyı duraklatmak veya tekrar başlatmak için müzik yönetimi kontrollerini getirebilirsiniz. Hepsi çok sezgiseldir ve sizi tekrar antrenmanınıza odaklar ve diğer dikkat dağıtıcı şeylere odaklanmazsınız.
Google Pixel Watch 3’ü satın almalı mısınız?
Geçtiğimiz yıl herkesin Pixel Watch’tan Pixel Watch 2’ye geçmesini önerecek kadar gelişme olmadığını düşünürken, bu yıl yükseltme yapmak için para harcamaya değer daha fazla neden olduğunu düşünüyorum. Google, iyi bir akıllı saati harika bir saate yükseltmede oldukça iyi bir iş çıkardı. Bununla birlikte, Pixel Watch 3 herkes için uygun olmayacak. Yani, Pixel Watch 3’ün sizin için uygun olup olmadığına ve paranıza değip değmeyeceğine yalnızca siz karar verebilirsiniz. Ancak çoğu insan için buna değdiğine gerçekten inanıyorum.
Özellikle eski bir Pixel Watch kullananlar için. Ve Android telefonlarıyla farklı bir akıllı saat türü kullananlar için Pixel Watch 3 incelemeye değer.
Pixel Watch 3’ü şu durumlarda satın almalısınız:
- Daha büyük ekrana sahip daha büyük 45 mm saati istiyorsunuz
- Gelişmiş koşu özelliklerinden, Otomatik Yatma Zamanı Modu’ndan ve diğer değişikliklerden yararlanacaksınız
- En az iki gün dayanacak bir pil ömrü istiyorsunuz
Aşağıdaki durumlarda Pixel Watch 3’ü satın almamalısınız:
- Bir Galaxy Akıllı Telefon kullanıyorsunuz ve bir Galaxy akıllı saatin sunacağı entegrasyonları istiyorsunuz
- Zaten bir Pixel Watch 2’niz var ve daha küçük ekranı seviyorsunuz, pil ömrünü de dert etmiyorsunuz
Yorum Yaz